Kwalitatieve materialen voor het beste resultaat

LID (Limburgse Industriële Dakwerken) in Herk-de-Stad bij Hasselt blijft continu investeren in de nieuwste technologieën op het gebied van dakwerken en dakafdichting. Want de kwaliteit van het materiaal dat we gebruiken is de beste garantie voor uw tevredenheid over ons werk.

 

We kiezen niet zo maar voor iets nieuws. Eerst onderwerpen we elk nieuw product aan een grondige analyse, dan wordt het uitgetest in een reële situatie en diepgaand geëvalueerd. Pas als hieruit blijkt dat het nieuwe product voldoet aan alle eisen die LID aan dakwerken stelt, wordt het product door ons goed bevonden en geïmplementeerd.

 

En natuurlijk heeft LID met 35 jaar ervaring ook enkele vaste waarden onder haar kwaliteitsleveranciers: bedrijven zoals Soprema, IRS, FDT, CPE, Derbigum, Foamglas, PIB, Resitrix, Mastersystems  en Rhepanol bijvoorbeeld. Dankzij hun topproducten bieden wij het beste op het gebied van bitumen, ECB, EPDM, EVA, PVC, shingles, inox, lood, zink en koper, dakpannen en leien.

 

Maar kwaliteitsmaterialen alleen zijn niet voldoende. We zorgen er ook voor dat onze gemotiveerde medewerkers via de nodige opleidingen op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op de markt.

 

LID levert vakwerk voor uw dak dankzij het beste kwaliteitsmateriaal!

 

Industrieweg 1019          info@lid.be
3540 herk-de-stad          Tel. 013 33 38 78