Nieuwbouw oplossingen voor particulieren, industrie en overheid

LID biedt u als vooruitstrevend dakdekkersbedrijf een brede waaier aan totaaloplossingen voor uw platte en hellende daken.

 

Er bestaan geen standaardoplossingen voor daken.

Elk project verdient een grondige studie. LID bepaalt voor u welke materialen het best kunnen gebruikt worden en zorgt voor een offerte met een gedetailleerde beschrijving, de nodige tekeningen en een duidelijke prijs.

 

Voor particuliere nieuwbouwwoningen doen we de volledige studie samen met architect en bouwheer om de meest kwalitatieve en toch economische oplossingen voor de lange termijn te bekomen.

 

Contacteer ons!

EPDM dakbedekking is een hoogwaardig afdichtingssysteem voor platte daken.

Met dakrubberfolies zoals EPDM en Rhepanol kan u niet enkel uw dak afdichten, het biedt bovendien een oplossing voor het afdichten van de meest uiteenlopende details in uw gebouw.

Een bijkomend groot voordeel is de relatief eenvoudige aanbreng van isolatie bij deze dakbedekking.
    
Bij de plaatsing van deze rubberfolies is er geen risico op brandgevaar, omdat het aanbrengen zonder verhitting gebeurt.

 

EPDM gaat als dakbedekking minstens 50 jaar probleemloos mee, en zorgt zo voor een blijvende renovatie.  De reden van deze lange levensduur is de hoge elasticiteit van EPDM, deze voorkomt scheuren en breuken. EPDM folie is perfect bestand tegen schadelijke UV-stralen én de folie wordt perfect aan elkaar verlijmd door onze vakmensen.

 

 

LID, jarenlange ervaring van nieuwbouwdaken

 

Particulier, Industrieel en Openbaar Referenties NIEUWBOUW

 

Ook voor de renovatie van uw dak, kan U bij LID terecht.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

 

 

Industrieweg 1019          info@lid.be
3540 herk-de-stad          Tel. 013 33 38 78