Voor elke opdracht stellen we de meest kwalitatieve materialen van dakbedekking voor. Elk nieuw product onderwerpen we aan een grondige analyse, testen we in een aantal reële situaties en evalueren we uitvoerig. Pas als het voldoet aan alle kwaliteitseisen van LID, implementeren we het product op de werven.

 

LID kiest voor de beste leveranciers, zoals CPE, Imperpel, Apok, Defrancq, Foamglas, IRS, Firestone, Soprema, Kingspan, Joris Ide, Iko, Rockwool, Recticel.
Zo kunnen wij u het beste bieden op het gebied van bitumen, roofing, Derbigum, Derbibrite, EPDM, PIB,TPO, mastersystems, firestone, rhepanol, resistrix , PIR, Rockwool, inox, lood, zink en koper, dakpannen, tegelpannen, leien, staalplaten.

 

Onze gemotiveerde medewerkers en arbeiders krijgen regelmatig opleidingen over nieuwe producten en technieken.

 

Zo is één van onze specialiteiten de afdichting van platte daken met de rubberfolies 

EPDM en Rhepanol. Deze rubberfolies brengen we met perfecte naadverbinding aan zonder verhitting (geen brandgevaar!). Ze gaan minstens 50 jaar mee. Ook andere duurzame kunststoffolies, zoals TPO, worden frequent geplaatst. 

 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Afgevaardigd bestuurder Bart Ceustermans

LID - 100% Belgisch

LID heeft de afgelopen 35 jaar meer dan 5 000 000 m² daken afgewerkt en we mogen zeggen dat we dit vak onder de knie hebben. Het palmares dat LID heeft opgebouwd spreekt tot de verbeelding en is uniek in België.

 

We maken alle soorten daken: platte daken in rubberfolies en roofing, hellende daken in staalplaten, zink staande naad, pannen, leien,… en uiteraard alles gecombineerd, zodat de klant maar 1 aanspreekpunt heeft.

 

Dit brede aanbod onderscheidt ons al van heel wat andere dakbedrijven.

 

LID - Bedrijfsfilm

LID - Interview

Investeren in de toekomst

LID is in de recente jaren sterk blijven investeren in het opvolgen van de nieuwe technologieën in een snel veranderende markt.  

 

Nieuwe ontwikkelingen worden door onze gemotiveerde medewerkers goed opgevolgd.

 

Nieuwe materialen worden na een grondige analyse uitgetest, geëvalueerd en tot slot geïmplementeerd. Dit alles met de bedoeling om tot een nog beter eindresultaat te komen voor onze klanten.

 

De afgelopen jaren werd een gediversifieerd klantenbestand opgebouwd zodat we onze diensten kunnen aanbieden op de markt van de openbare werken, de industriële klanten en de particuliere sector. Wij doen een continue inspanning naar optimalisatie van alle facetten in het bouwproces.

IMG_1925 IMG_1924 IMG_1923 IMG_1920 IMG_1919 IMG_1918 IMG_1917 IMG_1916 IMG_1914

Op een regenachtige dag worden de vaardigheden van de plat-dakspecialisten nog wat aangescherpt. Jong en oud samen aan de slag.

De afgelopen jaren werd een gediversifieerd klantenbestand opgebouwd zodat we onze diensten kunnen aanbieden op de markt van de openbare werken, de industriële klanten en de particuliere sector. Wij doen een continue inspanning naar optimalisatie van alle facetten in het bouwproces.

Sterke service

Een goede planning en stockbeheer hebben bijgedragen tot een uitstekende service met enkel tevreden klanten. LID is bovendien een 100% Belgisch bedrijf dat hoofdzakelijk Belgische werknemers in dienst heeft!

 

LID is een financiëel gezond bedrijf. Meerjarige contracten met nutsmaatschappijen, raamcontracten met openbare besturen en jaarlijks terugkerende onderhoudscontracten van fabrieken zorgen voor continuïteit.

 

Op deze manier kunnen wij onze klanten zekerheid bieden dat hun projecten tot een goed einde worden gebracht en dat wij hen een goede garantie en na-service kunnen bieden voor eventuele aanpassingen of onderhoud in een latere fase.

Duurzaam Bouwen

 

LID is begaan met het milieu en hecht belang aan ecologisch en duurzaam ondernemen en bouwen. LID stelt oplossingen voor die duurzamer zijn, hetgeen op lange termijn ook aanzienlijk goedkoper is voor de klant.

 

 

 

Duurzame materialen hebben een langere levensduur, minder noodzaak naar onderhoud en minder impact op het milieu. Zo wordt bijvoorbeeld gekozen voor materialen geschikt voor waterrecuperatie, de productie van afval wordt beperkt en het toch nog resterende afval wordt gesorteerd afgevoerd.

 

Deze manier van werken is beter voor het milieu, en tegelijkertijd kostenbesparend voor de klant.

 

Isoleren, daken vernieuwen voor plaatsing van zonnepanelen, afvalrecuperatie, gebruik van duurzame materialen, LID draagt steeds haar steentje bij tot een ecologische en economische aanpak van uw project. 

 

Industrieweg 1019          info@lid.be
3540 herk-de-stad          Tel. 013 33 38 78